Hírek

Határozottan felszólítjuk a magyar baloldal összes EP-képviselőjét, hogy hazugságaikkal ne veszélyeztessék Magyarország békéjét és biztonságát!

2022. 03. 07.

„Határozottan felszólítjuk a magyar baloldal összes európai parlamenti képviselőjét, hogy választási kampányhajrá ide, választási kampányhajrá oda, tartózkodjanak a hazugságaiktól, ne veszélyeztessék azokkal a magyarok békéjét és biztonságát” – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője.

„Sajnos megszokhattuk már, hogy a magyar választási kampányok idején a magyar baloldal az európai parlamenti hazugságáradatot turbó fokozatba kapcsolja” – mondta Deutsch Tamás. A delegációvezető szerint az április 3-ai országgyűlési választás előtti utolsó strasbourgi európai parlamenti plenáris ülésszak alatt „a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal EP-képviselői, Dobrevék, Ujhelyiék, Cseh Katalinék kampányhajrájukban arra készülnek, hogy úgy támadják és rágalmazzák majd Magyarországot, ahogy csak a csövön kifér”.

Hazánk szomszédságában azonban most háború dúl. „Egy háború idején pedig nem babra megy a játék. Meg kell őrizni Magyarország békéjét és biztonságát! Ebben a veszélyekkel terhes időben a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal európai parlamenti képviselői minden hazugságukkal magyarok százezreinek ártanak”- hívta fel a figyelmet Deutsch Tamás. A Magyarországgal szembeni parlamenti kirohanásaik, a nyilvánvaló hazugságaik, dezinformációik és rágalmaik terjesztése, Magyarország háborúba sodródását kockáztató kezdeményezéseik, hazánk energiabiztonságát fenyegető javaslataik a magyarok millióinak biztonságát veszélyeztetik.

Deutsch Tamás úgy fogalmazott: „elég volt a felelőtlenségükből, a hazugságaikkal és az össze-vissza kijelentéseikkel ne veszélyeztessék a magyarok békéjét és biztonságát. Ne öntsék az olajat a tűzre!”